FAQ

Hieronder vind u de veel gestelde vragen over Simpel Reserveren. Staat uw vraag er niet tussen of heeft u een vraag over een antwoord? Laat onderin uw vraag achter en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

14 veelgestelde vragen

Hoe kunnen jullie 30% meer online boekingen garanderen en wat is de basis voor deze garantie?

Om 30% meer online boekingen te garanderen is dit de basis:

  • U maakt nu gebruik van het online boeksysteem van AICN, Stratech, Maxxton of Tibos CAT

  • U maakt al gebruik van Google Analytics en de E-commerce functie

  • U heeft data in Google Analytics over een langere periode dan 1 jaar

  • U heeft net zoveel bezoek als het voorgaande jaar (zonder Simpel Reserveren)

  • De prijzen voor accommodaties en faciliteiten zijn marktconform

  • Na de start met Simpel Reserveren hebben wij toegang tot uw Google Analytics gegevens

Mocht u niet aan deze voorwaarden kunnen voldoen dan kunnen wij de 30% niet garanderen. Uiteraard kunnen wij in overleg met u een realistische inschatting maken.

Naast 30% meer online boekingen helpt Simpel Reserveren u ook om meer omzet te maken door de gemiddelde orderwaarde verder omhoog te brengen. Dit is mogelijk dankzij het toepassen van cross- en upsells op slimme plekken binnen uw website en automatische e-mails.

Sluit

Hoe zit het met de service van Simpel Reserveren?

Online zijn en blijven met uw website en boekingssysteem is enorm belangrijk. Ons team is daarom altijd bereikbaar tijdens kantoor uren maar ook met calamiteiten zijn wij bereikbaar.

Sluit

Is er ook een minimum aantal boekingen nodig?

Bij kleine aantallen (minder dan 250 boekingen per jaar) werken wij ook op basis per boeking maar dan rekenen we een percentage per boeking. De hoogte van het percentage is ook afhankelijk van de gemiddelde orderwaarde. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden.

 

Sluit

Doen jullie ook het webdesign?

Vanuit De Beste Koffie (www.debestekoffie.nl) en Friks.nl verzorgen wij regelmatig het design van verschillende bedrijven. Enkele voorbeelden daarvan zijn: www.stoetenslagh.nl, www.sprookjescamping.nl, www.eilandvanmaurik.nl, www.luttenberg.nl

Sluit

Is er een koppeling mogelijk met mijn huidige reserveringssoftware pakket?

Ja, er is een standaard koppeling beschikbaar met Stratech. Daarnaast zijn er opties om te koppelen met 123boeken.nl en Reflex-online. Andere koppelingen worden per situatie bekeken.

 

Sluit

Werkt Simpel Reserveren alleen met WordPress?

Ja. Mocht uw huidige website draaien op bijvoorbeeld Joomla of een ander Content Management Systeem dan is er wel de mogelijkheid om Simpel Reserveren ernaast te zetten icm WordPress. Er kan dan gewerkt worden met iframes. Een andere mogelijkheid is om te koppelen door middel van onze API. Uw technische partij kan contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken via info@simpelreserveren.nl.

 

Sluit

Zit de website erbij?

Bij het compleet pakket zit er een standaard template voor een nieuwe website bij. Voorbeelden hiervan kunt u bekijken in onze demo omgeving. Wilt u een compleet nieuwe website qua design en techniek, dan kunt u contact met ons opnemen en zullen we afhankelijk van uw wensen een offerte maken.

 

Sluit

Wat kost het?

De module Simpel Reserveren is gratis en kan hier direct worden gedownload. Er wordt alleen, afhankelijk van het pakket, € 4,80 of € 7,20 per boeking gevraagd. Hiervoor ontvangt u in het begin van de volgende maand een factuur van afgelopen maand. Als u minder dan 100 boekingen heeft op jaarbasis geldt een aangepast tarief. Neem hiervoor contact met ons op.

Sluit

Jullie vragen een bedrag per boeking, is er ook een maximum?

Ja, wij factureren jaarlijks nooit meer dan 5.000 euro ongeacht het aantal boekingen.

Sluit

Is Simpel Reserveren ook geschikt voor hotels?

Ja, dat is zeker mogelijk.

 

Sluit

14 veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen? Stel uw vraag hieronder.

Neem contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

T: 050-2110512 of

Contact aanvraag
Eenvoudig overstappen
Klantenservice
  • Probleem of klacht melden
  • Tel. 050-2110512
  • info@simpelreserveren.nl