“Door Simpel reserveren heeft vakantiepark 'Het Stoetenslagh' in het eerste kwartaal al 49,5% meer online boekingen ten opzichte van het eerste kwartaal in 2012. Voor ieder soort accommodatie is dit boekingssysteem geschikt. Ideaal!"”

Informatie voor de pers

Met de software van Simpel Reserveren zorgen wij ervoor dat bezoekers van een website worden omgezet in gasten. Dit doen we door middel van diverse marketing taktieken, een gebruiksvriendelijke interface, een zeer eenvoudig en helder boekingsproces en geautomatiseerde after sales. Hiermee wordt de conversie op de website verhoogt en neemt het aantal online boekingen met minimaal 30% toe.

Contactpersoon pers

Jan van Veen (eigenaar / oprichter) – mobiel:

Schelte Meinsma  (eigenaar / oprichter) – mobiel:

info@simpelreserveren.nl

Quick Facts

Klanten: Onder de gebruikers van onze software bevinden zich onder andere: Koeksebelt, Twentse Esch, De Paal, Bleckenhorst, Letland vakantie, Heino, Si es an, Ameland Bungalow verhuur, Friesland vakanties, Vakantiepark de Luttenberg, Eiland van Maurik, Das Andere Holland (HollandCampings.de), it Wiid en Vakantiepark Het Stoetenslagh

Geschiedenis: Opgericht in 2012 door Jan van Veen, DBK | Masters in Online Business en Sietze Keuning. Simpel Reserveren was eerst een spin-off van DBK | Masters in Online Business, gevestigd in Groningen. Software is in eigen beheer ontwikkeld.

Eigenschappen software: Op basis van SAAS (Software As A Service), volledig web based. Unieke eigenschappen: verkoop- en marketingsysteem voor online boekingen, unieke aftersale mogelijkheden dankzij automatische e-mail opvolging en het verzamelen van reviews.

Mogelijkheden software: integratie met externe reserveringssystemen mogelijk, koppelingen via een API is mogelijk net als een koppeling met affiliate netwerken.

 

Neem contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

T: 050-2110512 of

Contact aanvraag
Eenvoudig overstappen
Klantenservice
  • Probleem of klacht melden
  • Tel. 050-2110512
  • info@simpelreserveren.nl