“Door Simpel reserveren heeft Panoramacamping Petite Suisse 54,5% meer boekingen behaald in het eerste jaar. Simpel Reserveren wordt gebruikt in meerdere talen. Ideaal voor onze internationale camping!"

Onze klanten

Hieronder vindt u een aantal klanten waarvoor Simpel Reserveren succesvol wordt ingezet.

 

Sprookjescamping

Bij Sprookjescamping wordt Simpel Reserveren 4.0 gebruikt. Met boeken op de plattegrond, waardoor individuele accommodaties of plekken kunnen worden geboekt. De beschikbaarheid is altijd up to date en reserveringen worden direct doorgeschoten, door de koppeling met Maxxton.

Website: sprookjescamping.nl

Camping de Koeksebelt

Het boekingsproces van Camping de Koeksebelt uit Ommen is vele malen makkelijker en duidelijker geworden met het gebruik van Simpel Reserveren.

Website: koeksebelt.nl

De Blekkenhorst

Alle kampeerplaatsen en verhuuraccommodaties kunnen nu eenvoudig online worden geboekt.

Website: www.de-blekkenhorst.nl/

Wilsumer Berge

Camping Wilsumer Berge in Duitsland heeft met Simpel Reserveren de conversie van het boekingsprocess verhoogt met 38%!

Website: www.wilsumerberge.nl

Panoramacamping Petite Suisse

Panoramacamping Petite Suisse heeft met Simpel Reserveren een stijging in de conversie van het boekingssysteem van meer dan 38% gehaald! Bij Petite Suisse wordt Simpel Reserveren in drie talen gebruikt.

Website: www.petitesuisse.be

Familiecamping de Belten

Familiecamping de Belten werkt sinds december 2014 met Simpel Reserveren. De templates van Simpel Reserveren zijn door de bouwer zelf op eenvoudige wijze aangepast en in de stijl van de website gebracht.

Website: http://www.debelten.nl/

Vakantiepark Witterzomer

Vakantiepark Witterzomer werkt met Simpel Reserveren 4.0. Er is een koppeling gemaakt met Maxxton, zodat de beschikbaarheid altijd up to date is en boekingen direct in Maxxton worden doorgevoerd. Geen handmatige handelingen meer dus. Bezoekers kunnen hun eigen plekje kiezen op de plattegrond.

Website: www.witterzomer.nl

Holland Campings

Hollandcampings.de is een multi-camping site. Hier is Simpel Reserveren ook zeer geschikt voor. Sinds het gebruik van Simpel Reserveren hebben de 9 campings aangesloten bij HollandCampings significant meer boekingen via het platform gegenereerd.

Website: www.hollandcampings.de/

Camping Heino

Camping Heino, een prachtige gemoedelijke camping in Overijssel, heeft met behulp van Simpel Reserveren het aantal boekingen verdubbeld ten opzichte van het eerste jaar!

Website: www.campingheino.nl/

Friesland Campings

Friesland Campings is een multi-camping site waarop de accommodaties van de mooiste campings van Friesland worden getoond. Op deze site wordt Simpel Reserveren in drie talen gebruikt.

Website: www.friesland-campings.nl

Reggehooibergen

Voor reggehooibergen.nl is een mulitsite oplossing neergezet. In totaal 6 locaties werken met Simpel Reserveren en hebben een eigen omgeving waar geboekt kan worden. Op reggehooibergen.nl wordt het aanbod van alle locaties getoond.

Website: www.reggehooibergen.nl

Vakantiepark Mölke

Vakantiepark Mölke maakt gebruikt van Simpel Reserveren met een speciale arrangementen module. Simpel Reserveren wordt naast het Nederlands ook op de Duitse site getoond.

Website: www.molke.nl

Villa 133

Villa 33 is een luxe villa in Frankrijk op het geliefde vakantiepark Chateau Cazaleres. Deze villa is direct online te reserveren.

Website: http://villa133.nl/

Neem contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

T: 050-2110512 of

Contact aanvraag
Eenvoudig overstappen
Klantenservice
  • Probleem of klacht melden
  • Tel. 050-2110512
  • info@simpelreserveren.nl